Üdvözöljük a Sándoraszfalt Útépítő honlapján.

A Sándoraszfalt Útépítő Kft. aszfaltozást és útépítést végez az ország minden szegletében, mennyiségtől függetlenül az 1 m2-es kátyútól a több km-es utakig. Üzletpolitikánk arra épül, hogy az elsődleges szempont nem a gyorsan szerzett legmagasabb profit elérése, hanem hogy minél több elégedett ügyféllel rendelkezzünk, természetesen az I. osztályú minőséget szem előtt tartva. Az aszfaltozó cégeknél ez a nézet  hosszútávon biztosan megtérül, hiszen így bátran merem ajánlani az általunk elvégzett aszfaltozást referenciaként. Továbbá bízva abban, hogy partnereink a jövőben  is minket választanak.                                           Szlogenünk :   Minőségi aszfaltozás elérhető áron !!!

’’Olcsó húsnak híg a leve!’’

Az aszfaltozás buktatói: A fent említettek nem mondhatók el minden aszfaltozó cégről, mivel a hirtelen alakult útépítő brigádot nem a minőség érdekli, hanem a gyorsan szerzett profit. A munka megszerzéséért ígérnek minden jót, csak nem a valóságot. Laikus, hozzá nem értő  embert könnyen becsapnak. Általában 5 cm vastagságú aszfaltot kínálnak, de végül nem készítenek 2-3 cm-nél vastagabbat. Ha meg van adva a  felsőszint /pl. szegélykő magassága/ akkor viszont  nem tömörítik megfelelően az aszfaltburkolatot, mivel akkor elvékonyodna. Az ár legnagyobb részét az aszfalt ára szabja meg, emiatt az anyagokkal spórolnak. A további spórolást a felületkezelésnél követik el. A felület  /pl. betonalap / megtisztítása, portalanítása után következik az úgynevezett tapadóhíd  készítés. A tapadóhíd készítését bitumenemulziós permetezéssel vagy locsolással teljes felületen végezzük, mivel csak így tudjuk biztosítani az aszfalt megfelelő tapadását az alaphoz.  Ilyenkor nem megfelelő mennyiségű és minőségű bitumenemulziót használnak, vagy éppen nem használnak semmit. Ezt a szakmában nem jártas ember észre sem veszi. Aztán egy év múlva csodálkozik, hogy tönkre ment az aszfalt.

“Bottal üthetik a nyomukat!”

Óvakodjon ezektől a brigádoktól, mivel valószínű, hogy nem  szakmunkások és általában egy fantom cég áll mögöttük. Biztos lehet benne, hogy a számlát nem tüntetik fel a cégben és le sem könyvelik. Egy év után pedig elsüllyesztik a céget. Ezek után az adóhivatal nem fogadja be a számlát és ki fog szabni egy jókora büntetést. Ha még ez nem lenne elég valószínű az aszfaltozásra vállalt garancia is elvész amellett, hogy elvállalnak 5-10 év garanciát. Biztos lehet abban is, hogy a telefonszámuk sem lesz elérhető kis idő múltán. Így bottal üthetik a nyomukat. Sajnos ezekkel az esetekkel többször is találkoztunk amikor minket kértek fel ezen munkák kijavítására. Tehát, ha lehet kerülje el ezeket a csalókat, akik legtöbbször az interneten ingyenes apróhirdetésekben és honlapokon  hirdetnek ’’AKCIÓS ÁRON’’ lopott fotókkal és szövegekkel. Továbbá vigyázzon a túlságosan is gyanús alacsony árakkal, nehogy a fent említett csapdákba essenek.

Hisz ismeri a mondást: ’’Olcsó húsnak híg a leve!’’

Köszönöm, hogy végigolvasta és remélem ezzel megelőztem, hogy egy csaló ( ál ) vállalkozó áldozatává váljon.

Ha nem akar így járni, akkor válasszon minket!!!!!!kátyú_0

Sándoraszfalt Útépítő Kft. ” A legmegbízhatóbb útépítő cég! “

Cégünk 14 éve változatlan telefonszámon várja az ügyfelek hívásait és 15 éve vagyunk a google kereső első 10 találatában. www.aszfaltozas.net

Ha nem akar melléfogni, válassza az állandó minőséget, mi nem árulunk zsákbamacskát!

A Sándoraszfalt Útépítő Kft. 5 év garanciával vállalja  utak, parkolók, járdák, garázsok, csarnokok aszfaltozását, építését, térburkolását az alapoktól egészen a kész burkolatig. Várjuk önkormányzatok, cégek, magánszemélyek hívásait, email-jeit a megadott elérhetőségeken.

További információkat olvashat aszfaltozás és útépítés témában új honlapunkon: www.sandoraszfalt.hu