Sándoraszfalt Kátyúzás

Cégünk  tevékenységei  közé  tartozik a  régi , elhasználódott
aszfaltrétegek és betonozott  felületek kátyúinak helyreállítása is.

Árajánlat kérés:  

arajanlat@sandoraszfalt.com

Ideiglenes kátyúzás : Vágás és bontás nélkül, a kátyúk   kitakarítása,   majd az  előkészített kátyúk kitöltése melegen hengerelt AC/11-es aszfalttal a rétegek között és a szélek mentén  bitumenemulziós /ragasztóanyag/  kellősítéssel, Ez   azért   ideiglenes  megoldás,  mert  a  mellette lévő repedezett burkolatok erősen bomlásra hajlamosak. Ez a kivitelezés valamivel olcsóbb, de 2-3 évig biztosan megállja a helyét.  Erre 1 év  garanciát vállalunk.

Tartós megoldás kátyúzásra: A kátyúk kivágása a mellette lévő repedezett burkolattal együtt, ennek kibontása, kitakarítása, majd az előkészített kátyúk kitöltése melegen hengerelt AC/11-es aszfalttal a rétegek között és a vágások mentén bitumenemulzió-s (ragasztóanyag) kellősítéssel. Ez a megoldás drágább, hiszen nagyobb felületben készítjük el a munkát, nem csak a kátyút tömjük be, viszont sokkal tartósabb, mint az ideiglenes kátyúzás. Ezzel a kivitelezéssel a kátyúzás 5-10 évig is megállja a helyét. Erre 2 év garanciát vállalunk.

Tovább növelhetjük a kijavított kátyúk élettartamát, ha a vágások /csatlakozások/ mentén bitumenes fugaszalaggal zárjuk le a vékony csatlakozási munkahézagot. Ezzel megakadályozzuk, hogy víz jusson be a javított aszfalt alá, ami fagyás esetén károsítja a burkolatot. Ha igénybe veszi a fugaszalag használatát, kátyúzásainkra 3 év garanciát vállalunk.

Ennek megfelelően mindig a megrendelő dönti el, hogy melyik megoldást választja.

AJÁNLATKÉRÉS